Veranderen: methode

Édouard Louis Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,99

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Veranderen: methode

Paperback

€ 22,99

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Op voorraad bij: Waanders in de Broeren

‘Eén vraag kwam centraal te staan in mijn leven, vormde het middelpunt van al mijn gedachten, nam alle momenten in beslag waarop ik alleen was met mezelf: hóe kon ik revanche nemen, met welke middelen?’

Jarenlang heeft Édouard Louis slechts één alomvattende wens: hij wil ontsnappen aan zijn verstikkende en achtergestelde jeugd in Noord-Frankrijk. Hij droomt ervan om rijk te zijn en op straat herkend te worden, en om dat te bereiken zal hij tot tweemaal toe zijn leven totaal veranderen; hij laat zijn kansarme geboortedorp achter voor een nieuw leven op de middelbare school in Amiens, om daar vervolgens zijn beste vriendin in de steek te laten om toegang te krijgen tot de elite van Parijs.
Maar nu, op het moment dat hij wereldwijd succesvol is, wil hij eigenlijk alleen maar in een hoekje blijven liggen, weg van alles. Een gat graven en erin verdwijnen om nooit meer te hoeven spreken en bewegen.

In Veranderen: methode vertelt Édouard Louis zijn eigen verhaal, zijn odyssee, op nietsontziende wijze. Hij bewijst hiermee eens te meer waarom hij een van de belangrijkste en meest toonaangevende schrijvers van zijn generatie is.
ISBN
9789403151618
Verschenen
24-03-2022
Bindwijze
Paperback
Pagina's
240 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Auteur(s)
Vertaler
Reintje Ghoos ; Jan Pieter van der Sterre
Formaat
21,6 cm x 13,5 cm x 2,5 cm
Gewicht
397 gram
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris