Smaak In de Broeren

Eten & Drinken 2Een sfeervolle brasserie met zonnig buitenterras op een waanzinnige plek: een kerk! Brasserie Waanders In de Broeren is een smaakvol ingericht restaurant met regionale producten, waar ook gelegenheid is voor een kop koffie of een gul glas.

Het lunchaanbod van Waanders In de Broeren is te kenschetsen als ‘betaalbare luxe’. Waanders In de Broeren geeft een warm welkom aan mensen die elkaar willen ontmoeten, die willen genieten van theater, muziek en literatuur, die houden van lekker eten en drinken in een informele omgeving. Een aantal delicatessen en huisgemaakte patisserieën van de chef-kok is ook te koop voor thuis. De brasserie is geopend op winkeltijden. U kunt onze menukaart hier bekijken.

Onze allergenenkaart vindt u via deze link.

In de maand augustus is de keuken van Smaak In de Broeren op donderdagavond tot 17.30 geopend. Wel kunt u na dit tijdstip natuurlijk nog heerlijk borrelen met een hapje in onze brasserie. Vanaf september kunt u elke donderdag weer gewoon genieten van onze ‘Malse maaltijd’ voor €14.50 en van onze andere gerechten op de kaart!

 

Eten & Drinken