Kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten

Durft u de bok te betreden?

Altijd al eens een orkest willen dirigeren? Schuilt er een echte maestro in jou? Probeer het zelf en kom op donderdagavond 14 december naar Waanders In de Broeren. Daar zit een strijkensemble van het Orkest van het Oosten klaar op het podium om door jou gedirigeerd te worden. Ook als je niet wilt dirigeren, is het de moeite waard te komen. Tussen de hectische kerstinkopen door kun je even genieten van hilarische momenten en de mooiste kerstmuziek.

Op de vooravond van de grote Maestro-finale op televisie (waarbij het Orkest van het Oosten fungeert als Maestro-orkest) geeft het Orkest van het Oosten Zwollenaren de kans het orkest te dirigeren. Het orkest stelt zijn bok ter beschikking aan iedereen die zich even maestro wil voelen.

Iedereen mag mee doen. Jong en oud. Onervaren en wat meer ervaren. Kenner en leek. Er is plaats voor tien kandidaten. Wanneer er meer dan tien gegadigden zijn, wordt geloot wie mag deelnemen. Tijdens de afsluitende dirigeerestafette komt echter iedereen aan bod.

Lees hier een interview met de 23-jarige Iris die de vorige de uitdaging aannam om het Orkest van het Oosten te dirigeren: http://www.ovho.nl/generic_tmp/vriendennieuws-8-2017/#3

Repertoire
Concerto Grosso nr. 8 ‘Christmas’ van Arcangello Corelli
Divertimento in D, K 136 van Wolfgang Amadeus Mozart

Dirigeer het Orkest van het Oosten
Donderdag 14 december 2017
19.00 – 21.00 uur
Gratis toegang

Aanmelden als dirigent? Stuur dan een mail naar marketing@ovho.nl. U kunt zich aanmelden als ‘dirigent’ tot 11 december.

Wilt u gewoon komen kijken en luisteren, dan bent u natuurlijk ook meer dan welkom. Meld u zich dan aan via onderstaand formulier.