Victor Mids & Oscar Verpoort In de Broeren

Het bekende duo Victor Mids en Oscar Verpoort van het tv-programma MINDF*CK komt naar Zwolle

Een spectaculair mini-optreden bij ons in de kerk. Zondagochtend 12 november om 10.00 uur zullen Victor Mids en Oscar Verpoort Waanders In de Broeren  bezoeken voor een kleine performance met aansluitend een signeersessie.

Victor Mids en Oscar Verpoort zijn de bedenkers en makers van het tv-programma MINDF*CK. Victor is illusionist en studeerde geneeskunde. Oscar is producent en regisseur en afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie.

Hun vriendschap begon op de middelbare school, waar de eerste ideeën voor MINDF*CK ontstonden. In zowel het tv-programma als het boek brengen ze hun passie voor illusies, kunst en wetenschap op een unieke manier samen.

Vanaf 1 november ligt MINDF*CK – Limited Edition van Victor Mids en Oscar Verpoort in de winkel. In dit boek geven beide heren voor het eerst de geheimen prijs achter hun tv-programma MINDF*CK. Aan de hand van illusies, psychologie, geneeskunde en vingervlugheid geven zij een uniek inkijkje in de werking van je brein.

Met deze 101 illusies en experimenten ervaar je zelf hoe makkelijk je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Hoe kan het boojiverbled dat je dit knut lzeen. En natuurlijk leer je ook hoe je de meest spectaculaire mindf*cks bij anderen kunt uitvoeren!

Een unieke kans om Victor Mids en Oscar Verpoort aan het werk te zien bij Waanders In de Broeren!

MINDF*CK In de Broeren
Datum: 12 november 2017
Deur open: 9.30 uur
Start: 10.00 uur
Entree: € 5,- p.p. (inclusief een kopje koffie of glas thee en een croissantje )

 

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement, we zijn volledig uitverkocht.

Altijd als eerste op de hoogte van evenementen bij Waanders In de Broeren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.