Winters Zwolle

Winterse activiteiten in het prachtige Zwolle

In december 2017 begint Winters Zwolle, waar de Waanders In de Broeren een onderdeel van is.

Zo kunt u weer schaatsen in Winter World op het Rode Torenplein, staat er wederom een Kerstwensboom te schitteren op de Nieuwe Markt, rennen er weer Kerstmannen door het centrum van de stad en kunt u als bezoeker lekker slenteren en struinen over de Kerst & Foodmarkt. Terug van weggeweest is het spectaculaire Nederlandse IJsbeelden festival in de IJsselhallen en nieuw dit jaar is ondermeer het Hottub festival op het Gasthuisplein, Piepie’s Winterparadijs in Winter Wonderland en de Midwinter Spooktocht door het Centrum van Zwolle.

McDonald’s Wintertrein

In de kerstvakantie twee weken lang gratis ‘treinen’!

Voor wie al druk bezig is met het plannen van leuke dagjes uit in de kerstvakantie, vergeet niet om Zwolle aan te doen. Een bezoekje aan het IJsbeelden Festival, een rondje schaatsen op de ijsbaan, een goed boek uitzoeken bij Waanders om tot slot af te sluiten met een lekker etentje bij McDonald’s op de Grote Markt. Dit alles is deze kerstvakantie nog nooit zo gemakkelijk te combineren geweest. Deze organisaties zijn namelijk twee weken lang bereikbaar via een speciaal treintje. En instappen is helemaal gratis.

McDonald’s Zwolle, Stichting Winters Zwolle, Waanders, het IJsbeeldenfestival, de IJsbaan en het ZwolleFonds hebben de handen in één geslagen en zorgen deze winter voor een letterlijke verbinding met elkaar in de stad. In de kerstvakantie rijdt er dagelijks tussen 11.00 tot 19.00 uur een treintje met 40 zitplaatsen langs de hotspots van Zwolle. In de route komen 4 stations om in en uit te stappen: Het IJsbeelden Festival bij de IJsselhallen, McDonald’s Grote Markt, IJsbaan Rode Torenplein en Waanders In de Broeren bij de Broerenkerk. Tijdens de markt op vrijdagmorgen en zaterdag wordt de route iets aangepast.

 

Voor meer activiteiten tijden Winters Zwolle kijk op