Demonstratie van De Koffiefilters

Aanschouw de koffiekunstenaars

De Koffiefilters van het kookboek ‘Koffie’ vertonen hun koffiekunsten. Luister daarnaast naar een verrassend verhaal over koffie en proef koffie zoals je deze nooit eerder geproefd hebt.

Er gaat niets boven een bakkie
Waarom KOFFIE? Wij zijn er gek op! En wat wij misschien wel het meest bijzonder vinden aan de drank is dat het zo’n krachtige combinatie vormt met de mens. Koffie verbindt mensen en maakt ze aan het lachen en huilen. Na een ‘bakkie’ kun je er altijd weer tegenaan. Of het nu gewoon thuis is, op kantoor of in een koffietentje op de hoek. Op deze website daarom niet alleen de leukste plekken om koffie te drinken, maar koffie in de breedste zin van het woord, gefilterd op kwaliteit, want dat verdient het!

Zin in goede koffie? Die drink je hier!
Waar moet je zijn voor goede koffie? Vanuit die vraag zijn wij onze blog gestart. Want als we ergens ver weg van huis zijn, dan willen we wel weten waar ze de beste koffie zetten én waar het ook nog eens leuk zit. Daarom filteren we sinds 2012 de leukste/beste koffiebars in Nederland en maken we ook geregeld een uitstap naar het buitenland om op zoek te gaan naar de beste koffiespots.

De Koffiefilters geven een leuke demonstratie koffiezetten op verschillende manieren bv…..koffie met tonic.

 

Demonstratie van De Koffiefilters
Datum: woensdag 15 november
Tijd: 15.00 – 16.00 uur