Kinderboekenweek 2018

 

 

 

 

 

 

‘Kom erbij!’

Van 3 t/m 14 okt. is het eindelijk weer Kinderboekenweek! Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is vriendschap, met als motto ‘Kom erbij!’ Bij Waanders In de Broeren wordt dit volop gevierd.

Jozua Douglas is de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk 2018. Zijn geschenk De eilandenruzie is van 3 t/m 14 oktober 2018 hét cadeau van uw boekwinkel bij besteding van ten minste € 10 aan kinderboeken.

De presidenten van Costa Banana en Costa Kanaria hebben al jarenlang ruzie over een paar onbewoonde eilandjes. Hun vriend Benito Blanco wil dat ze vrede sluiten en vrienden worden, en nodigt ze uit op een klein paradijselijk eilandje. Rosa en Fico mogen mee en ontmoeten Angelino, de zoon van hun vaders grootste vijand. Angelino blijkt heel aardig en al gauw sluiten ze vriendschap, maar is deze nieuwe vriend echt zo betrouwbaar als hij lijkt?
De eilandenruzie is het los te lezen vervolg op De gruwelijke generaal, De ongelooflijke Ravi Ravioli en Operatie Pisang.

Milja Praagman heeft dit jaar het Prentenboek ‘Kom erbij’ voor de Kinderboekenweek getekend en geschreven. Een geweldig boekje
voor € 6,95!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma Kinderboekenweek

Woensdag 3 okt om 15.00 komt Malou Tichelaar voorlezen uit haar boek Pluisje zoekt een bijzonder huisje.

Zaterdag 6 okt. om 15.00 komt Manon Sikkel vertellen hoe je een verhaal maakt en voorlezen uit Verschrikkelijke vrienden.

Woensdag 10 okt. om 14.30 komt Natascha Stenvert met de Kolletje poppenkast!

Donderdag 11 okt. om 16.00 komt Milja Praagman, schrijver en illustrator van het Prentenboek van de Kinderboekenweek, voorlezen uit Kom erbij en ‘tovertekenen’.

Zaterdag 13 okt. om 10.00 komt Bibi!