Lezing Anne Marie Reuzenaar

Leer meer over suikerverslaving en gezonde voeding

Orthomoleculair voedingsdeskundige en schrijver van verschillende kookboeken verzorgt twee keer een korte lezing. Anne Marie zal onder andere komen vertellen over de essentie van gezonde voeding en over suikerverslaving.

Anne Marie Reuzenaar heeft in haar ruim twintig jaar als orthomoleculair voedingsdeskundige veel kennis opgedaan en zo ook veel kennis om over te dragen. Dit doet ze in haar eigen praktijk in Driehuis. Maar naast de praktijk schrijft ze ook al enige tijd kookboeken.

Inmiddels heeft ze zeven titels op haar naam staan. Ver voordat suikervrij eten in was, verscheen haar eerste boek ‘Het Heden Ik Kookboek’ met allemaal recepten zonder geraffineerde suiker. Mijn boeken kun je het best omschrijven als informatieve kookboeken. Ze bevatten namelijk veel (de helft) informatie. De andere helft bestaat uit recepten. Deze combinatie van theorie en praktijk heeft te maken met mijn visie  dat er zonder bewustwording geen verandering kan plaatsvinden. Bewustwording is dus het begin, maar zonder lekkere recepten zal het moeilijk worden om een ander voedingspatroon vol te houden.

Ook met workshops en lezingen probeer ik een bijdrage te leveren aan die bewustwording. Ik heb al veel lezingen gegeven in bibliotheken, op beurzen en scholen. Heerlijk om te doen! Ook geef ik met veel plezier workshops, waarbij ik ook graag meer over gezonde voeding vertel. Na zoveel jaar ben ik nog steeds onder de indruk van wat voeding voor je gezondheid kan doen. Het is fijn om mensen te helpen daar hun weg in te vinden.

Bij Waanders In de Broeren heb je de kans om wat kennis van de Anne Marie Reuzenaar mee naar huis te nemen.

 

Lezing Anne Marie Reuzenaar
Datum: vrijdag 17 november
Tijd: 14.00 – 16.00 uur