Auteur en liefdesexpert Carla Ketelaar

‘Daten, is dat wel wat voor mij?’

Op 17 mei komt de Deventerse liefdescoach Carla Ketelaar voor een interactieve lezing naar Waanders In de Broeren. Carla gaat tijdens deze lezing, bestemd voor zelfbewuste single vrouwen (en mannen!), in op vragen als: Ben ik er klaar voor om weer te gaan daten? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet steeds in dezelfde valkuil stap? Welke stappen zet ik op zoek naar een stabiele en warme relatie? Vragen die vandaag de dag veel alleenstaande mannen en vrouwen bezig houden in hun zoektocht naar die ene fijne liefdespartner.

Carla begeleidt al jaren vrouwen op hun liefdespad en schreef hier het boek Vind je eindman over, een praktisch handboek over daten.

 

Carla Ketelaar

Liefdesexpert Carla Ketelaar begeleidt zelfstandige, ondernemende en maatschappelijk succesvolle vrouwen, die hun zaakjes prima voor elkaar hebben maar op het relationele vlak problemen ondervinden. Na twaalf jaar single te zijn geweest weet Carla als geen ander waar ze over praat. Ondanks haar succesvolle en drukke leven miste ook zij iets essentieels in haar leven. Veel alleenstaande vrouwen lopen hier tegenaan en hebben hier volgens Carla schoon genoeg van. In Vind je eindman beschrijft Ketelaar volgens een aantal praktische stappen hoe je het daten gestructureerd en succesvol aan kunt pakken en vind je een scala aan tips, handige  do’s en don’ts en aansprekende praktijkvoorbeelden.

 

Zit je met vragen als: hoe wordt de eerste date een succes? Waarom trek ik altijd dezelfde types aan? Hoe vind ik die ene liefhebbende partner? Carla helpt je op weg en beantwoordt na haar lezing tevens vragen over liefde en daten anno 2018!

Daten, is dat wel wat voor mij?
Datum: 
17 mei 2018
Tijdstip: 
19.00- 20.30 uur
Entree: 
vrij