Lezing Bert Wagendorp

Bert Wagendorp over Masser Brock 

Bert Wagendorp komt een lezing geven bij Waanders In de Broeren over zijn laatst verschenen boek Masser Brock. Ook is er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen en uw aankoop te laten signeren!

Over Masser Brock
Masser Brock is columnist voor De Nieuwe Tijd, de grootste kwaliteitskrant van het land. Ooit was hij overtuigd van het belang van de journalistiek en een idealist maar twijfel sluipt binnen als in een ver buitenland vier Nederlandse soldaten onder merkwaardige omstandigheden sneuvelen. Zijn zuster is de spindoctor van de premier en terwijl Masser de ene waarheid probeert te ontrafelen, creëert zij een heel andere. Ondertussen blijkt zijn krant geïnfiltreerd door de geheime dienst en ruikt het in het vissersdorp niet naar vis maar naar cocaïne.
In de nieuwe roman van Bert Wagendorp vormen feiten, meningen en belangen een onontwarbare kluwen die iedereen op zijn eigen manier wil bezweren. Het is nog maar de vraag of de journalistiek wel de beste manier is om dat te doen. Want wat is nieuws nog, anders dan een bordeel voor meningen?

Over Bert Wagendorp
Bert Wagendorp (1956) is schrijver, essayist en columnist. Hij schrijft al sinds jaar en dag voor de Volkskrant. Van hem verscheen in 1995 de novelle De Proloog, in 2005 de verhalenbundel De dubbele schaar, in 2014 Het jongensparadijs, een bundel verhalen, beschouwingen en essays, en in 2016 Een zaterdagmiddag. Zijn roman Ventoux (2013) groeide uit tot een moderne klassieker en werd in verschillende talen vertaald.

Doordat de signeeractie van Bert Wagendorp vorige maand door een miscommunicatie tussen uitgeverij en boekhandel in het water viel, nu als troost voor de klanten een herkansing: Nu komt Bert Wagendorp niet alleen signeren maar geeft hij een echte lezing!

Graag horen wij of  u bij de lezing aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen via info@waandersindebroeren.nl.