Lezing & demonstratie Tom Tichelaar

Kortom, zo kan het ook

Op donderdagavond 1 november 2018 presenteert spreker en ondernemer Tom Tichelaar een lezing en demonstratie over het herstellend en zelf genezend vermogen van het lichaam. Met als rode draad zijn genezing op eigen kracht nadat hij de diagnose CVS, Chronisch Vermoeidheidssyndroom, kreeg opgespeld.

 

Nederland behoort tot de top 10 meest welvarendste landen ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat er er 8,3 miljoen mensen chronisch ziek zijn, 1 miljoen mensen antidepressiva slikken, 70.000 mensen dagelijks een migraine aanval hebben?
Het wordt tijd om het heft weer in eigen hand te nemen en preventief aan onze gezondheid te gaan werken en bij klachten eeuwenoude genezingsmethodes en wijsheiden niet te schuwen. Genezing is vaak dichterbij dan we vermoeden.

 

In Kortom, zo kan het ook neemt Tom de lezer mee op zijn eigen reis, een reis van chronisch ziek zijn naar 100% vitaal. Na twee jaar ziek in bed gelegen te hebben en alle mogelijke dokteren te hebben geraadpleegd heeft hij het heft in eigen hand genomen en is op zoek gegaan naar herstel.
Hij is o.a. gaan mediteren en was na drie maanden weer full time aan het werk!
Hierdoor is zijn fascinatie ontstaan voor andere vormen van herstel en het begin van zijn zoektocht! Dit boek is het resultaat van tien jaar zoeken, ontdekken, proeven, ondervinden, doorleven en verwonderen.

 

Als boodschapper en ondernemer heeft Tom zijn eigen kijk op zaken. In de makelaardij ontwikkelt hij innovatieve concepten over maatschappelijke problemen in de woningmarkt. Bij hardnekkige gezondheidsproblemen komt hij met oplossingen voor heling en voegt hij lijf en geest weer samen tot een werkbaar geheel.

Inmiddels hebben velen Tom geconsulteerd of op een andere manier met hem kennisgemaakt. Tom is kundig en betrokken. Hij wijst mensen op nieuwe mogelijkheden voor het overwinnen van hun klachten en biedt daarbij concrete hulp. Sprekend over het zelfgenezende vermogen van ieder mens, weet Tom te inspireren op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Een nieuwe manier van denken, vanuit een frisse eigentijdse benadering.

Voor meer over Tom zie www.tomtichelaar.nl

Na afloop signeert Tom tevens zijn boek! Gratis inschrijven via onderstaand formulier:

 

Aanmelding lezing Tom Tichelaar

  • Het is niet mogelijk om in te schrijven voor meer dan 5 personen per reservering.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.