Presentatie debuutroman van Herma Jonker

Debutante Herma Jonker komt 7 december haar boek Duizend Vallende Sterren presenteren

Duizend Vallende Sterren is een autobiografische roman over het verwerkelijken van wensen

Je kunt je eigen leven creëren. Dat is de overtuiging die ten grondslag ligt aan het ontstaan van dit eerste werk van Herma Jonker. Ze nam de proef op de som door een halfjaar uit haar eigen leven te bedenken en naast haar werkelijke halfjaar te leggen. In het eerste deel van Duizend Vallende Sterren beschrijft ze de periode van 6 december 2016 tot 6 juni 2017 zoals ze zich dat wenst. Het werkelijke halfjaar beschrijft ze in het tweede deel. Het boek leest gemakkelijk en is open en eerlijk geschreven waardoor je het idee krijgt dat je een goede vriend of vriendin van haar bent. Met de tips in het derde en laatste deel van haar boek wil ze haar lezers een handvat geven om het leven vanuit eigen regie te leven.

Herma Jonker is werkgeluksdeskundige. Door middel van trainingen en coaching heeft ze al meer dan duizend mensen blijvend positief beïnvloed in hun werk en leven. Haar bedrijf ICTUS helpt mensen om te werken met ziel en zakelijkheid. Met dit boek wil ze een groter publiek bereiken. Het is haar wens dat mensen in hun leven zoveel mogelijk geluk ervaren en zich realiseren dat zijzelf daartoe het middel zijn.

Datum: donderdag 7 december 2017
Tijd: 19.00  – 21.00 uur
Entree: vrij, na aanmelding via onderstaand formulier

Aanmelding boekpresentatie Herma Jonker

  • Het is niet mogelijk om in te schrijven voor meer dan 5 personen per reservering.
  • Meer informatie en voorwaarden over kaartverkoop en annuleringen vindt u op de pagina Informatie kaartverkoop. Bij verzending gaat u akkoord met deze voorwaarden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.